Betonrot repareren

Betonrot komt veel voor bij lateien boven raamkozijnen, in voorranden van balkons of in betonconstructies die vanuit de bouw voorzien zijn van te weinig dekking op de wapening (te weinig beton tussen de wapening en de buitenlucht.)

Er zijn diverse manieren om de schade te herstellen. Over het algemeen hangt het van de grootte van de schadeplek af of de reparatie handmatig gerepareerd kan worden of dat er een tijdelijke hulpbekisting gesteld moet worden.

BETONmonteur is gespecialiseerd in balkon- en galerijrenovatie. Jaarlijks renoveren wij vele honderden balkons en galerijen zodat deze weer jaren mee gaan.

Wij maken hierbij gebruik van de diverse balkonsystemen die leveranciers zoals BASF, MC Bouwchemie en SIKA te bieden hebben. Omdat BETONmonteur gespecialiseerd is in balkonrenovaties kunnen wij u het hele pakket van diensten met betrekking tot balkons aanbieden. Van het vervangen van de dekvloer, het aanbrengen van nieuwe (antislip) slijtlagen tot aan het aanbrengen van nieuwe balkonhekken en/of randbalken bent u bij ons aan het goede adres.